Υλικά 1/2 φλ. τσαγιού ανάλατο βούτυρο 2 κ. σ. ελαιόλαδο 4 φλ. τσαγιού κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 5 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού κρέατος 2 κ. σ. ξηρό σέρι 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι για γεύση 4 φέτες ψωμί γαλλικής μπαγκέτας 4 φέτες τυρί προβολόνε 2 φέτες ελβετικό τυρί, σε κύβους τσαγιού Εκτέλεση Λιώστε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κρεμμύδια στο βούτυρο και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν διάφανα. Προσθέστε το ζωμό βοδινού κρέατος, το σέρι και το θυμάρι. Αλατοπιπερώστε και αφήστε να σιγοβράσει για 30 λεπτά. Εντωμεταξύ, προθερμάνετε το γκριλ του φούρνου. Μεταφέρετε τη σούπα σε μπολ σερβιρίσματος που είναι κατάλληλα για φούρνο και τοποθετήστε από μία φέτα ψωμί πάνω στο καθένα (το ψωμί μπορεί να σπάσει σε κομμάτια αν προτιμάτε). Στρώστε σε κάθε φέτα ψωμιού μια φέτα προβολόνε, 1/2 φέτα ελβετικό τυρί σε κύβους και 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα. Τοποθετήστε τα […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.